Jumaat, 7 Oktober 2016

Aku & Instagram.


ASSALAMUALAIKUM


   Lama betul dah tak update dalam blog ni. Alhamdulillah, laptop aku dah kembali ok sekarang ni. Memang terbaik la juruteknik dari OKCS (Ok Computer Solution) ni. Siap dalam tempoh yang dijanjikan, 2 minggu je diorang selesaikan masalah laptop ni. Lagi sekali, memang terbaik!!. Kalau korang nak pengalaman mengujakan membaiki laptop dan perkakasan i.t ni, aku syorkan korang cari je diorang ni. 

Kalau tak silap, diorang ada lebih dari 5 buah cawangan sekitar malaysia ni. Ni link blog diorang :- http://www.okcomputersolution.net/p/contact-us.html. Bagi aku, diorang memang pakar dalam bab membaiki alat-alat teknologi ni.

Post aku kali ni bertujuan untuk mempromosikan laman instagram aku, dah lama sebenarnya aku join instagram ni. Saja suka-suka, nak tambah lebih ramai kenalan dan follower. Jom ramai-ramai follow aku, nanti aku akan followback.
https://www.instagram.com/zakirasli/



Sekian dari aku untuk posting kali ini, moga kita bersua lagi ye !

Tiada ulasan: