Khamis, 31 Julai 2014

Salam Aidilfitri.

ASSALAMUALAIKUM


  Hai semua !! amacam raya korang tahun ni?? ok ke.. Kalau macam aku ni macam raya tahun-tahun lepas jugak lah. Petang ni ingat nak pergi beraya rumah kawan la pulak. Esok dah nak kena kerja dah.

Kali ni aku update entry ni menggunakan tablet asus fonpad 7. Tab!et ni aku beli sebelum raya haritu, hari last puasa. Aku beli tablet ni pasal senang sikit nak online. Kalau nak update entry blog ni setiap hari pun boleh ko..

Tapi, rasanya update guna laptop lagi best la. Aku tak gunakan pun aplikasi blogger yang ada di android tu pasal susah jugak nak gunakan benda alah tu. Waktu raya pertama haritu aku dah ada update entry dah dalam blog ni, tapi tak dapat nak publish dan entry tu hilang ntah kemana.

Tapi dengan adanya google chrome dalam tab ni, senang sikit nak update. Macam guna laptop pun ada haha.

Ok, sampai sini dulu update aku dan juma lagi. Salam aidilfitri, maaf zahir dan batin pada semua kenalan blog ini. Jaga diri k !
Bye




2 ulasan:

ikhwan yusuff berkata...

slamat hri raya Bro.. :D

Jom sertai Team Blogger Support Palestin
http://duniakita94.blogspot.com/2014/08/segmenteam-blogger-support-gaza.html

i'm shin... i'm inesen berkata...

#selamathariraya ek sedara