Rabu, 25 Disember 2013

Info Teknologi Maklumat #10 : 12 Pautan web untuk menukarkan video kepada lagu mp3 dari youtube.



ASSALAMUALAIKUM


  Korang semua apa khabar? harap sihat2x selalu lah ye. Untuk ruang info teknologi maklumat kali ini, aku nak kongsi pasal 12 laman web yang boleh menukarkan video lagu di youtube menjadi lagu mp3 supaya dapat memudahkan lagi proses untuk korang dengar lagu-lagu kegemaran korang tuh.. So, jemputlah klik mana-mana link yang korang rasa sesuai dengan jiwa korang tu, hee. Cara nak tukar video jadi mp3 senang je, cuma perlu salin alamat url lagu di youtube dan paste kan. Kalau tak tau gak, boleh search dalam aku punya entry bahagian tutorial komputer.


http://www.youtube-mp3.org/

http://www.music-clips.net/

http://www.savevideos.net/

http://www.video2mp3.at/

http://www.audiothief.com/id-id/video

http://snipmp3.com/

http://www.video2mp3.net/

http://offliberty.com/

http://ytconv.net/

http://www.flvto.com/

http://www.vidtomp3.com/

http://www.listentoyoutube.com/


Ok, sekian dari aku. Selamat men'try' :p

# Ingatan: Jangan salah guna mana2x link di atas untuk tujuan muat turun kemudian menjual lagu-lagu tersebut (cetak rompak). Gunakan untuk tujuan peribadi sahaja ye!!

Info Teknologi Maklumat #9 : Bisnes Online

3 ulasan:

Index Apk berkata...

lepas nih boleh cuba

Mizz Aiza (Dunia Kecil) berkata...

bagus entri ini.. boleh akak cuba nenti.. :D

Affy Afiqah berkata...

wahhhh...insyaAllah nti ika try hewhew