Sabtu, 12 Oktober 2013

Key Chain Giveaway by Ikhwan Yusuff


ASSALAMUALAIKUM

KLIK BANNER


RULES & REGULATIONS

1)Pastikan korang buat aku post bertajuk "Key Chain Giveaway by Ikhwan Yusuff"
2)Copy gambar kat atas dan backlink pada post ini.Pastikan backlink okay.
3)Follow blog IKHWAN YUSUFF FATIN WAWA.Compulsory to all of you.
4)Add google+ IKHWAN YUSUFF & FATIN WAWA
5)Giveaway akan terbatal sekiranya penyertaan kurang daripada 25 orang.

Seramai 10 orang pemenang dicari.Pemenang akan ditentukan sendiri oleh penganjur.
Key chain datang dari Terengganu,Perak dan Melaka.
Jadi jangan lepaskan peluang ini.

10 ulasan:

ikhwan yusuff berkata...

tq sbb join sorry yang satu lagi tu link yang ni http://indahnyapelangiku.blogspot.com/

F@tIN W@W@ berkata...

tq for joining us..follow u back.. :)

Nur Atira berkata...

datang dari segmen same :)

http://itsmetira.blogspot.com/2013/10/key-chain-giveaway-by-ikhwan-yusuff.html

Affy Afiqah berkata...

semoga berjaya dalam segmen ni :)

Mizz Aiza (Dunia Kecil) berkata...

semoga berjaya zaki.. :D

Marou Apple Hijau berkata...

wow..hujan key chain la lepas ni..
selamat bersegmen & gud luck!


recent post : Makan Yogurt Dengan Buah Segar

Ida Syuhada berkata...

Selamat bersegmen. Menarik hadiahnya.

Miss Anonymous berkata...

Singgah sini,
Dari segmen yang sama,
KEY CHAIN GIVEAWAY BY IKHWAN YUSUFF
Jemput join contest ini kalau tak keberatan,
Giveaway Ulang Tahun Pertama GreenApricot

Sya Mimie berkata...

Berkunjung dari segmen yang sama. Kalau sudi singgah la sekejap ye beramah mesra. :)

Key Chain Giveaway by Ikhwan Yusuff

AyuInsYiraH berkata...

ayu dtg dari giveaway yang sama.. ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye...boleh nanti follow blog ayu sekali...hehehee...tq

http://www.ayuinsyirah.my/2013/10/key-chain-giveaway-by-ikhwan-yusuff.html