Isnin, 23 September 2013

Susah memilih kata laluan?? Ini penyelesaiannya..


ASSALAMUALAIKUM


Lama rasa tak menulis dalam blog ni. Dah 3 hari aku biar blog ni tak berentry. Bukan saja-saja, aku pergi ke pahang hari jumaat lepas sampai hari ahad semalam. Pergi kenduri kahwin sedara, sekali-sekala terus cuti-cuti malaysia apa salah kan..

Ingat nak tulis gak la pasal percutian ke pahang tu dalam ni. Tapi, takpe pasal harini, malam ni nak cerita pasal kata laluan. Rata-rata mesti dah maklum apa tu password kan. Jadi,, tak payah cerita panjang aku cuma nak bagitau dalam entry ni yang ada 1 laman web khas dibina dari cybersafe untuk mereka yang tak tahu password yang sedang digunakan selamat atau tidak.

Mudah je nak tahu, dalam masa tak sampai 1 minit dah boleh tahu password yang korang guna sekarang ni selamat atau sebaliknya.


Jom pakat mai sini :- PASSWORD METER

7 ulasan:

S.K.A berkata...

terbaik ni =) boleh cuba..nice sharing zaki

nor azman berkata...

bagus2 info ini..hehhee

Mizz Aiza (Dunia Kecil) berkata...

baru cuba tadi.. nampaknya semua password yang akak guna tak selamat la zaki..

mira_nas berkata...

bagus tips ni.. tq~

BUNDA a.k.a KN berkata...

bunda dah cuba..nice info

Tetamu Istimewa berkata...

Terima kasih perkongsian ni.

Chot berkata...

wuish...menarik ni bro