Rabu, 4 September 2013

CPUV Nuffnang kali ke-3


ASSALAMUALAIKUM



  Kali pertama aku post entry mengenai CPUV dari nuffnang ni. Baru ada 3 je pon. Saja nak post, pasai dah kurang idea tak tau nak post apa. CPUV pertama dapatla 5 sen, kedua dapat pulak 50 sen, ketiga ni ?? harap dapat la 5 ringgit. Tapi, tak kira berapa banyak jumlah duit dalam akaun ni, aku dah tak kisah dah. Yang penting dapat menulis dalam blog ni pun dah cukup puas.


Nuffnang pun dah tambah satu lagi aplikasi yang dinamakan Poll 2.0. Poll yang pertama dulu aku pernah guna sekejap, last-last tak guna dah. Yang kedua ni macam menarik juga. Tapi, nak cuba ke tak tak tau lah. Tengok keadaan. Berbalik pada CPUV tadi, harapnya lepas ni banyak lagi lah CPUV yang Nuffnang bagi untuk blog aku ni.

~ Sekian entry untuk hari ini, jumpa lagi ya ..

#Terima kasih buat pembaca yang mungkin tersalah masuk ke blog aku yang biasa ni dan buat kawan2x blog ni, anda semua memang Terbaik !!

9 ulasan:

Mizz Aiza (Dunia Kecil) berkata...

tahniah zaki.. semoga terus murah rezeki.. akak isi lagi 3 tabung.. :D

Mek Onie berkata...

alhamdulillah, dah dapat cpuv kena rajin update la ye,baru masyuk ^_^

Marou Apple Hijau berkata...

murah rezeki dapat cpuv.. amin..



Entri Terbaru Update : Hanya Di Malaysia Versi Instagram Episode 6

S.K.A berkata...

inshaa'Allah =) pasti mningkat naik..

Cik Mun berkata...

tahniah :)..murah rezeki die ye..

Bin Muhammad berkata...

Tahniah! Tapi xnampak pun iklan Digi tu...saya klik yg lain ye.

Tetamu Istimewa berkata...

Tahniah! Murah rezekinya.

Mizz Aiza (Dunia Kecil) berkata...

akak singgah isi lagi 3 tabung zaki.. :D

Norhasniza Khalid berkata...

tahniah, ada juga tu... mama lagi seciput dari itu tau.. takpe, meh mama klik iklan kat sini...