Isnin, 26 Ogos 2013

Anti-virus Smadav: Satu lagi anti-virus terbaik !



ASSALAMUALAIKUM


      Mungkin masih ramai yang tidak mengetahui anti-virus smadav ni. Aku pun baru tahu dalam sebulan yang lepas. Padahal dari tahun 2009 lagi anti-virus ni dah wujud. Ok, anti-virus smadav dicipta oleh salah seorang rakyat dari indonesia merangkumi programer; zainuddin nafarin.

Pada permulaan, aku ingatkan anti-virus ni tak berapa nak ok, tapi bila dapat ketahui dengan lebih lanjut mengenai manfaat serta kelebihan smadav ni, terus aku gunakan. Anti-virus ini tidak memerlukan pengguna untuk update setiap hari seperti anti-virus yang lain. Selain itu, anti-virus ini juga akan melakukan proses scan secara automatik apabila pendrive anda dicucuk pada komputer. Dengan itu, kita tak akan risau lagi jika terdapat virus dalam pendrive tersebut. Anti-virus ini juga merupakan salah satu anti-virus yang tidak mengambil banyak ruang apabila di install ke dalam komputer.

Untuk mengetahui dan mencuba sendiri dengan lebih lanjut mengenai perisian anti-virus ini, bolehlah pergi ke laman smadav :- SMADAV.NET HOME

Sekian, selamat mencuba...


7 ulasan:

Farah Waheda Wahid berkata...

thanks for sharing, saya pun baru tau ni... heee...

Abe Kie berkata...

salam. dah lama tahu cuma sy lebih selesa dgn avast..

Bin Muhammad berkata...

Perlu perbanyakkan publisiti utk lebih terkenal walaupun ianya bagus utk bersaing dgn jenama popular.

Mizz Aiza (Dunia Kecil) berkata...

perkongsian yang baik.. :D

Ain Syima berkata...

nice !
thnxx 4 sharing . .

Bro Nan berkata...

first time dengar.... malangnye, aku bru je renew avira ni... :(

My post : Widget Percuma : Logo Merdeka Kali ke-56

Cik Kechik berkata...

wah..bagus3...pc ni da ternak berbagai pattern virus..hoho