Sabtu, 27 Julai 2013

Semua ni internet punya pasai !!


Gambaq dari google

Haishhh, internet punya pasal lah aku tak boleh nak update 2 hari ni.. Harini baru boleh nak update. Aku kan perlahan-lahan bertandang kembali ke blog korang untuk balas komen dan sebagainya lah. Ok, sampai kat sini dulu aku punya omelan hati. Jumpa lagi, Assalamualaikum.

~ Kan best kalau blog ni buleh update secara offline gitu ~ 

7 ulasan:

Amin A. R berkata...

hihihi, tak boleh update guna lappy/pc, cara lain boleh guna henpon jugak :)

siti ZAHARA berkata...

Hee..sabo..biasala tu..pelan2 tak pe..=D

puteri airyn berkata...

Kenapa? Line internet tak okay ke??

zakirasli .. berkata...

@Amin A.R: Hndphone saya wifi rosak la.. mlas nk gna data tmbahan tu...

zakirasli .. berkata...

@siti ZAHARA: Humm, tu la kn.. pelan2x kayohh

zakirasli .. berkata...

@puteri airyn: Ye kak.. tk okla... dh dua hari tk dpt msuk wifi nih.

Mizz Aiza berkata...

sabar aje la internet.. akak guna broadband pun selalu masalah slow.. nak blogwalking pun azab je..