Khamis, 4 Julai 2013

Segmen : Sebulan Berblog By Shakira




Baru sebulan Shakira berblog. Setakat ni ada 103 follower, ditambah dari dua2 widget. Hehe alhamdulillah teruskan menyokong Shakira ya semua. Keadaan blog pun setakat ni boleh tahan cantiklah. Haha cantik ke? Bagi Shakira, ringan tu penting *kalau sesiapa rasa blog ni berat, tegur ya! Thanks.

Ok, berbekalkan hobi menulis yang dianugerahkan Allah, Shakira nak lancarkan satu segmen. Waaa beraninya! Baru sebulan kot, ada ke orang nak ikut segmen Shakira ni?? * Sedih! Tak apalah, tak cuba tak tahukan? Dengan lafaz alhamdulillah hari ni genap sebulan Shakira berblog 4 Julai 2013 dan dengan lafaz bismillah Shakira melancarkan segmen ni dengan hati yang terbuka!

Huhu tak ada hadiah, tapi faedahnya sama2 kita kongsi sesama blogger. InsyaAllah. Ok, ikut syarat2 simple di bawah ya.
  • Mempunyai blog sendiri
  • Buat entry bertajuk 'Segmen : Sebulan Berblog By Shakira'
  • Copy paste banner di atas dan backlink ke entry ni
  • Follow blog Shakira ni (tak kiralah by Follower biasa atau Google +)
  • Kalau ada facebook, add friend facebook Shakira (boleh klik button FB atas tu) - insyaAllah Shakira approve kalau tak terlepas pandang ya! - tiada paksaan
  • Kalau ada twitter, follow twitter Shakira (boleh klik button Twitter atas tu) - tiada paksaan
  • Copy dan paste link entry di ruangan komen entry ni sahaja ya
  • Tag beberapa orang kawan dan pastikan mereka tahu

    InsyaAllah hari demi hari dunia dapat melahirkan insan yang berjaya dalam penulisan maya. Tidak kiralah kita pakar atau tidak, yang penting rajin mencuba. Kalau malas, tepuk dada tanya selera. Rapatkan hubungan sesama rakan maya adalah tujuan Shakira melancarkan segmen ni. InsyaAllah. 

    Segmen tutup 18 Julai 2013

    Happy blogwalking semua!

    Aku tag :-

    1. Mizz Aiza
    2. S.K.A
    3. D_08

    12 ulasan:

    NURSHAKIRA ABDUL HALIM berkata...

    salam..terima kasih sudi join ya..happy blogging..

    zakirasli .. berkata...

    @NURSHAKIRA ABDUL HALIM: Sama2x.

    siti ZAHARA berkata...

    selamt bersegmen..=)

    Kesuma Angsana berkata...

    slmt bersegmen & gd luck yer

    zakirasli .. berkata...

    @siti ZAHARA : Terima kasih :)

    zakirasli .. berkata...

    @Kesuma Angsana: Terima kasih yer :D

    Mizz Aiza berkata...

    terima kasih sudi tag akak.. selamat bersegmen ya.. akak bookmark dulu sebab tarikh tutup lambat lagi..

    zakirasli .. berkata...

    @Mizz Aiza : Ok, kak. sama-sama :)

    S.K.A berkata...

    trima kasih tag, in.shaa.Allah ambe join nnti..

    zakirasli .. berkata...

    @S.K.A: Sama-sama. Ok. Jom kita support blogger baru nih :D

    NURSHAKIRA ABDUL HALIM berkata...

    link dah keluar plus entry terima kasih dari saya.. jom..

    http://lotsoflovebyshakira.blogspot.com/2013/07/jom-blogwalking.html

    Shuhaida Subri berkata...

    Salam.. sy datang n follow dari segmen yg sama