Ahad, 28 Julai 2013

Jejak 500 Followers



500 bloggers?! Wow, banyak jgak nii, hehe. Segmen aku  ni khas untuk aku tambah koleksi bloglist yang sedia ada dalam blog aku ni dan untuk aku blogwalking dan semestinya aku backlink dari Blog Darulamanku ni. Aku target 500 Followers sebab lagi bnyak Followers join, lagi banyaklah blog aku nak usha2 entri terbaru depa. Semua rakan blogger dijemput join!!! Kalau dah Join anda boleh guna banner ni untuk promote ok...

Syarat-Syarat Join..

1. Cipta satu entri bertajuk "Jejak 500 Followers", beserta dengan Banner ni atas dan backlink ke entri ni.

2. Publish dan hantar link anda, dah settle.
3. Tinggalkan link di komen untuk dibloglistkan.
4. Nak Join Sila .::Klik Sini::.


Terima Kasih.

8 ulasan:

siti ZAHARA berkata...

selamat bersegmen..=D

S.K.A berkata...

ramai tu 500 =) hu3..ape pn slmat bersegmen..eh segmen ke ni??

lucd007 berkata...

wah bestnya nak join..:)

ayut berkata...

ayut follower yg dh tlbh 500 :p

Kesuma Angsana berkata...

moga berjaya yer

Tetamu Istimewa berkata...

Banyak tu 500, semoga berjaya.

Mizz Aiza berkata...

selamat bersegmen adik.. :D

Syuhada Baharudin berkata...

salam perkenalan..

dari segmen yang sama..
done follow your blog..

http://www.syuhada1981.com/2013/08/jejak-500-followers.html

have a good day.