Selasa, 16 Julai 2013

I LOVE GIVEAWAY by www.nisakay.com

I LOVE GIVEAWAY

CARA MENYERTAI :
  1. Buat entry yang bertajuk : I LOVE GIVEAWAY by www.nisakay.com

  2. Tepek banner pink di atas. Tak kisah lah nak tepek besar-besar atau kecik-kecik. Asal nampak.

  3. Follow dan like semua sponsor hadiah giveaway. KLIK SINI : Senarai Hadiah GIVEAWAY

  4. Back link ke entry ini semula. Atau dalam erti kata lain letak je link entry giveaway ni dalam entry.

  5. Submit link entry anda di ruangan komen di bawah. PERMALINK okay ! Maknanya link untuk entry tu sahaja. Jangan submit link blog sahaja, rajin lak aku nak check entry korang satu-satu kan? Memang tak dilayan ar kalau buat macam ni.

TEMPOH PENYERTAAN :
  1. Sekejap je aku nak bukak penyertaan. Seminggu je okeh? Sebab aku nak settle urusan hadiah cepat-cepat. So korang boleh dapat hadiah sebelum raya. Okay?
  2. Tarikh tutup penyertaan : 21 JULAI 2013, 8.00pm


PEMILIHAN PEMENANG :
  1. Semua peserta akan disenaraikan terlebih dahulu. Aku target malam 21 Julai tu aku dah start menyenaraikan para peserta. So kalau ada yang miss boleh cepat-cepat settle by 22 Julai. Tak gitu?
  2. Lepas tu dalam minggu tu jugak aku announce pemenang, bagi details korang kat penaja, then dalam seminggu inshaAllah settle hadiah okay?
  3. Apa-apa pun kita hanya merancang, Allah yang menentukan okay.
  4. Pemenang akan dipilihan menggunakan random generator. Kalau dah rezeki korang inshaAllah tak ke mana okay?


----> Nak join, klik saja banner diatas.

10 ulasan:

Mizz Aiza berkata...

good luck zaki.. :D

Asyik Izas berkata...

good luck..;)

Bin Muhammad berkata...

Semoga berjaya!

Kesuma Angsana berkata...

gd luck yer !

Setiasmile berkata...

salam ramadhan..
datang singgah..
gud luck ye...

http://setiasmile.blogspot.com/2013/07/i-love-giveaway-by-wwwnisakaycom.html

Azney Shamsuddin berkata...

assalam..

saya datang dari giveaway by www.nisakay.com

http://zaidatulaznishamsuddin.blogspot.com/2013/07/i-love-giveaway-by-wwwnisakaycom.html

Azney Shamsuddin berkata...

assalam..

saya datang dari giveaway by www.nisakay.com

http://zaidatulaznishamsuddin.blogspot.com/2013/07/i-love-giveaway-by-wwwnisakaycom.html

u.m.i.e berkata...

singgah dari GA yang sama ..
gud luck yea :)

http://2octobersecret.blogspot.com/2013/07/i-love-giveaway-by-wwwnisakaycom.htm

NurulAfiqah berkata...

jom join GA ni..

http://afiqah220511.blogspot.com/2013/07/simple-giveaway-by-era.html

http://afiqah220511.blogspot.com/2013/07/giveaway-ringkas-blog-kisah-seorang.html

http://afiqah220511.blogspot.com/2013/08/klik-klik-syawal-by-cik-akak-comel.html (19/8/13)

http://afiqah220511.blogspot.com/2013/08/giveaway-rekaan-sendiri-by-eymasu.html (31/8/13)

http://afiqah220511.blogspot.com/2013/08/giveaway-raya-by-anemzahar-and-friends.html (22/8/13)

http://afiqah220511.blogspot.com/2013/07/1st-giveaway-for-kpopers-by-arina-aireen.html (1/9/13)

http://afiqah220511.blogspot.com/2013/07/mini-giveaway-by-nurrul-ellani.html (10/8/13)

http://afiqah220511.blogspot.com/2013/07/first-giveaway-by-sha-purple.html (31/10/13)

http://afiqah220511.blogspot.com/2013/07/giveaway-gempak-by-eyqin-bilah-and.html (1/10/13)

http://afiqah220511.blogspot.com/2013/07/mega-top-up-giveaway-by-arni-dan-madihah.html (30/8/13)

http://afiqah220511.blogspot.com/2013/07/giveaway-ramadhan-hari-raya-datang-lagi.html (20/8/13)

http://afiqah220511.blogspot.com/2013/07/ga-ramadhan-birthday-wawa-by-wawa.html (15/8/13)

http://afiqah220511.blogspot.com/2013/08/giveaway-ramadhan.html (15/8/2013)

http://afiqah220511.blogspot.com/2013/08/simple-giveaway-by-hannan.html (21/8/2013)

http://afiqah220511.blogspot.com/2013/08/contest-mega-raya-teka-syiling-raya.html (5/8/13)

http://afiqah220511.blogspot.com/2013/08/raya-giveaway-by-iman-zakaria-sabrina.html (9/8/13)



** Dalam kurungan tarikh tamat contest/segment/Giveaway tersebut

Noor Najwa berkata...

dri GA yg sama..singgah sini + follow bg yg belum..gud luck

http://muslimahsejati96.blogspot.com/2013/07/i-love-giveaway-by-wwwnisakaycom.html