Rabu, 3 Julai 2013

Facebook membawakan sokongan stickers ke web pulak..

Gambar dari amanz.my

   Macam gambar yang boleh korang lihat di atas tu, facebook kini mendatangkan satu lagi fungsi di bahagian chat iaitu stickers. Makin bertambah menarik la lepas ni nak sembang dengan kawan-kawan jika terdapat sokongan stickers ni. Selalunya sokongan untuk stickers ni hanya untuk aplikasi tertentu di smartphone saja seperti kakao talk. Aku dah tengok di fb aku pagi tadi dan memang dah dapat. Korang pulak??

Sumber : Amanz.my

10 ulasan:

siti ZAHARA berkata...

saya pun ada jgk..hee

zakirasli .. berkata...

@siti ZAHARA: Oh,yeke.. rsanya semua org dh dpat kot.. dah alang2x masok fb tu, follow la fb saya :D

Mizz Aiza berkata...

akak dah tak pedulikan facebook akak tu.. tak perasan pula.. hihi..

Kesuma Angsana berkata...

menarik juga ni yer !

Sya Chot .. berkata...

fb makin lama mkin maju..hehe

Merah itu hot berkata...

bila baca ni terus bukak fb,
haah betul laa ada
kalau tak memang tak perasan dh :D :D

diana berkata...

sejak kemarin dah ada..hari2 la chatting dengan suami pakai gambo2 comel tu..dah jemu nanti tak de le nak guna dah..hahah

Tedi berkata...

xde FB, hehehe

S.K.A berkata...

kena dwnld ke nk dpat mcm 2??

Cik Mun berkata...

iye..hoho..dah lama xon9 fb ni..