Ahad, 28 Julai 2013

Contest Blogger Jejaka Jambu



  Assalamualaikum dan Salam Ramadan semua. Kali ini aku ingin mengajurkan satu Contest yang rengkas & Mudah. Buat kali pertamnya blog.lime.my menganjurkan Contest seperti ini. Aku menjemput kepada blogger2 Malaysia untuk turut serta bersama dalam Contest ini.

kalau korang semua nak join, boleh klik pada banner di sidebar sebelah kanan tu.

Pendapat aku mengenai blog lime ni, admin blog ini memang kreatif dalam membuat penulisan entry di blog beliau. Dan boleh dikatakan blog lime ni adalah antara salah satu blog kegemaran aku. Banyak entry-entry yang menarik perhatian aku antaranya; lukisan 3D, khasiat halia dan banyak lagilah entry menarik. Nak cerita banyak pun rasa macam tak lengkap juga, baik korang semua tengok sendiri blog lime ni. Lagi sekali aku bagitahu, blog ni memang terbaiklah..

Okey, berbalik pada contest ni; beliau menawarkan hadiah yang menarik sekali. Jom skodeng kat bawah ni:



1 x 30,000 mAh Power Bank untuk Entry Paling Kreatif


2 unit x Perfume Power Bank 2,600 mAh (referral link tertinggi, setiap minggu)



3 x free design service (header blog / fb cover)


Tarikh tutup penyertaan adalah pada 11/08/2013 - 11.59 pm



Artikel ini ditaja oleh : Contest Blogger Jejaka Jambu.

18 ulasan:

tiey smilez berkata...

Good luck :)

Dari segmen yg sama http://tieysmilez.blogspot.com/2013/07/contest-blogger-jejaka-jambu_28.html

♥ Mrs. Secretary ♥ berkata...

Gud luck yer.. ;p

||aLeaSaRa|| berkata...

wah all the best,nanti kak lea pun nak cubalah join sebab owner dah pelawa he3..

Diary Ain Syima berkata...

good luck !

mama_ka0ri berkata...

uiks..menarik..
nak join jgk la..hihi..

Hafiza AizZawa berkata...

gd luck..>_<

siti ZAHARA berkata...

selamat bersegmen..=D

iu-hazirah berkata...

good luck

http://www.iuzira.com/2013/07/contest-blogger-jejaka-jambu.html

zahidahwahid berkata...

good luck...
http://www.zahidahwahid.com/2013/07/jejaka-jambu-di-hatiku/

S.K.A berkata...

good luck Zaki =)

ayut berkata...

dpt power bank sebijik tu pon menarik dh..huhuhu..good luck! ^^

Kesuma Angsana berkata...

gd luck yer !

Tetamu Istimewa berkata...

Selamat bersegmen dan semoga berjaya.

Mizz Aiza berkata...

all the best zaki.. :D

Eraz Fadli berkata...

Salam Hari Raya Aidilfitri.. Good Luck kawan-kawan untuk Contest Blogger Jejaka Jambu.. :)

http://www.erazfadli.com/2013/08/contest-blogger-jejaka-jambu.html

Mohd Hakim Faiz berkata...

All the best , good luck

http://sub.mhakimfaiz.my/2013/08/contest-blogger-jejaka-jambu.html

http://www.mhakimfaiz.my/2013/08/contest-blogger-jejaka-jambu_5.html

liana sulaiman berkata...

gud luck..dari segmen yang sama

http://lianasulaiman96.blogspot.com/2013/08/contest-blogger-jejaka-jambu.html

Bahrain Ramlan berkata...

Selamat Hari raya, Semoga berjaya kepada rakan-rakan yang menyertai segmen ini..

http://www.akubahrain.com/2013/07/blogger-jejaka-jambu-yang-meletop.html