Isnin, 3 Jun 2013

Ubah warna background blog pulaklah..

Macam yang korang tengok sekarang kat blog aku ni, aku dah ubah warna background blog aku ni jadi warna coklat/koko pulak. Rasa macam boring pulak semua warna putih. Jadi, aku harap mata korang tak berpinarla bila tengok blog aku ni. hihi

Ok, Assalamualaikum..

14 ulasan:

S.K.A berkata...

ok..cun dh ni..nmpak smple dan smart :) jnji laju je loading..

S.K.A berkata...

assalam..nk tya saudara zaki skit ni..ape pndapat saudara dgn perkongsian ni?? btol2 boleh ringan kn laptop @ komputer ke??

http://www.reaperz.net/2013/06/cara-nak-ringankan-komputer.html

GA GreenArtwork berkata...

mcm warne meron (merah+coklat) jer... smart gak mcm nie...


My blog post : Salam Perkenalan dari GreenArtwork

zakirasli .. berkata...

@S.K.A: Terima kasih sudi komen :) cun ye? terima kasih :D

- wsalam, saya pn tk pernah cba lg cara ni. tp, risau plk jd lain mcm nnti komputer tu. saya nasihatkan saudara S.K.A gunakan ccleaner. perisian tu blh bersihkan registry, sekaligus akan meringankan pc kita tu.. selamat sikit. nak tau mcm mna cara download ccleaner, boleh baca dekat entry saya tu :)

zakirasli .. berkata...

@GA GreenArtwork: Terima kasih komen :D smart? hehe, terima kasih yer.. kalau tk nk gna wrna merah, tp dh rmai blogger popular pkai wrna tu.. nk cba lain dri yg lain.. lpasni wrna banner pun kena tukar jgk ni :)

Haryati Faizal berkata...

ok... cantik...

D_08 berkata...

aseikan tak sakit mate tuan punye blog...dgn yang datang berkunjong..... kang lari pulak oghang.....

D_08 berkata...

aseikan tak sakit mate tuan punye blog...dgn yang datang berkunjong..... kang lari pulak oghang.....

zakirasli .. berkata...

@Haryati Faizal: Terima kasih komen :) cantik ye? terima kasih. :D

zakirasli .. berkata...

@D_08: Terima kasih komen :D haha, kalau sakit mata, saya pun tk letak punyer wrna ni . :) apapun, terima kasih semua bg pendapat.

Sayangku Zie berkata...

Ok ja... apapun tq sudi singgh blog saya tadi.. btw.. gmbr anak2 saya tadi di lukis menggunakan sofware.. kat apps.. hehe dah tak payah nak lukis2 dah..

Mizz Aiza berkata...

akak suka tengok warna ni.. yang penting blog zaki cepat je loading..

zakirasli .. berkata...

@Sayangku Zie: Terima kasih komen :D oh yeke.. skng ni mmg bnyak apps yg blh memudahkan kita kn..

zakirasli .. berkata...

@Mizz Aiza: Terima kasih sudi komen :) akak suka ye.. terima kasih.