Jumaat, 14 Jun 2013

Guru koir Amerika menangis dengar lagu 'Sahabat' ?

    Lagi satu lagu dari rakyat Malaysia nyanyian Najwa Latiff dinyayikan oleh kumpulan koir dari  Chariho Regional High School, Rhode Island. Dan bila guru yang melatih kumpulan koir berkenaan mengetahui makna lagu tersebut, terus menangis beliau.. fuh, hebat jugak lagu ni. Tapi, bagi aku memang lagu ni best pun. Rancak je irama dia. 


Dengar lagu penuh di bawah ni :-


11 ulasan:

Mizz Aiza berkata...

akak suka dengar lagu ni juga.. :D

Kucing Hitam berkata...

kenapa entri ni ada kat sini hahaha
www.kucinghitam.net

Mimie Najib berkata...

lagu sahabat ni mmng sedap pun.. koir tu nynyi pun sedap.. =)
meningkat naik lg nama najwa lpas ni..

Tedi berkata...

memang best, sapa buat lagu tu ek?

Amin A. R berkata...

hebat kan penangan lagu ni....

zakirasli .. berkata...

@Mizz Aiza: Terima kasih komen :D saya pn first time dgr dlu mcm biasa je.. dgr lg sekali best la plk....

zakirasli .. berkata...

@Kucing Hitam: Terima kasih komen :) saya pn lpas tgk entry dari blog bro la yg dpat idea buat entry ni.. hihi

zakirasli .. berkata...

@Mimie Najib: Terima kasih komen :D tu lah, dh blh standing mcam artis shila amzah dh ni..

zakirasli .. berkata...

@Tedi: Terima kasih komen :) entah,ciptaan dari kakak najwa latiff kot..

zakirasli .. berkata...

@Amin A.R: Terima kasih komen :D btul tu,.. hritu masuk dalam rncangan final adik-adikku kt T.V 1 tu.

D_08 berkata...

ooooo...lagu ni si Najwa Latiff yang nyanyi...idakle awok tauuu...... awok dengo jeeee