Sabtu, 25 Mei 2013

Korang nak pergi angkasa lepas ?

Tengok tv malam semalam ada satu iklan tu yang buat aku rasa tertarik jugak la. Ni pasal iklan AXE Apollo Space Academy tu. Dalam iklan tu tunjuk ada satu pertandingan yang diorang buat dan sesiapa yang menang pertandingan tu boleh join diorang pergi ke angkasa lepas. Menarik bukan? aku ada tengok laman web AXE tu, diorang kata sesiapa yang berjaya dalam pertandingan ni akan dibawa terbang sejauh 103 KM ke luar angkasa bersama sebuah perusahaan perjalanan antariksa, SXC. Rasa macam nak join pun ada jugak, tapi entahla. Masuk harini dah ada 20 orang peserta dari Malaysia yang join pertandingan ni. Jadi kalau korang rasa nak ikut sekali boleh pergi ke laman ni :- AXE Apollo Space Academy

- Dia punya tagline; Pergi sebagai seorang lelaki, pulang sebagai seorang wira
Oh, sebelum terlupa, pertandingan ni hanya untuk lelaki sahaja ya.

Bawah ni iklan dia :



Ok, Assalamualaikum..

6 ulasan:

asyraf zack berkata...

suka tagline dia.lelaki and wira is same right.

zakirasli .. berkata...

@asyraf zack: Terima kasih komen :) yup, stuju 2x.. :D

WickedGuts berkata...

visit and follow me back :D
http://wickedguts.blogspot.com

zakirasli .. berkata...

@WickedGuts: Terima kasih komen. Saya sudah pergi ke site anda. Tapi, maaf saya tidak bisa follow blog anda kerna blog anda ada unsur-unsur porno. Maaf sekali lagi.

Mizz Aiza berkata...

untuk lelaki aje ke? huhu..

zakirasli .. berkata...

@Mizz Aiza: Terima kasih komen :) ye, untuk lelaki je.. heee