Isnin, 20 Mei 2013

Ikut program exabytes pulak


  Petang ni aku saja-saja cuba masuk ke laman web exabytes. Lepastu tertengok program Angel Affiliate ni pulak. Terus rasa berminat nak cuba. Untuk program ni, dia tak sama macam program exabytes yang lain. Kalau yang lain tu kena UV 3000 lebih sebulan baru boleh turut serta (rasa akula) tapi untuk yang ni, letak je banner program tu di blog kita. Lagi satu, yang menariknya untuk program ni setiap sign up akan diberikan RM 50 terus ke akaun affiliates korang. Tapi, belum boleh cash out lagi. Cash out bila dah mencapai tahap minimum dalam RM 400 macamtu. 

Jadi, kalau korang rasa berminat nak mencuba boleh klik :- Angel Affiliate Program
Maklumat lanjut boleh tengok di laman web ni.

Ok, Assalamualaikum

8 ulasan:

Mizz Aiza berkata...

akka tak faham sangat pasal tu.. hehe..

syafiqakarim berkata...

errr pk pk pk

❤Kamsiah❤ berkata...

maaf tanya..kalau letak ni,bertukar tak status nuff kita??

zakirasli .. berkata...

@Mizz Aiza: Terima kasih komen, program ni macam program iklan lain jgak.. cuma, untuk program ni komisen yang bakal diterima bergantung kepada jenis hosting plan yang kita dapat jual ..dari serendah RM8 - RM118 - RM388....so,each sales yang dapat refer kepada exabytes melalui iklan di blog ataupun refer kepada kawan-kawan yang lain,kita akan dapat komisen. harap maklum..

zakirasli .. berkata...

@syafiqakarim: Terima kasih komen. pikir dulu, tapi, saya dah bca semua syarat dia.. ok je, tkde yg mngelirukan :D

zakirasli .. berkata...

@❤Kamsiah❤: Terima kasih komen, saya dah ada baca dekat blog lain, diorang kata iklan dari exabytes ni tak ganggu pun iklan dari nuffnang.. jd, automatik tk bertukar la kita pnya status.. cba psang iklan dri exabytes ni 3 bln mcm tu, klau tkde hasil boleh remove je..

Cik Muda berkata...

tak retiiiii huhuhuhu~

zakirasli .. berkata...

@Cik Muda: Terima kasih komen. kalau nak tau lbih lanjut, blh tngok link yg diberi :D