Khamis, 16 Mei 2013

Dah selesai


Akhirnya dapat jugak aku buat blog peribadi nih. Dah lama dah sebenarnya nak buat blog sendiri ni tapi tak sempat. Harini ada masa sikit buat bagi habis teruslah. Untuk blog ni masuk kali ni, dah 2 kali aku tukar tajuk. Yang pertama, K.O.M.P.U.T.E.R- Diari ilmu bersama komputer. Tapi rasa macam tak best je kali ni aku tukar dengan nama aku sendiri yang tertera dekat header tu. Ni baru kemas sikit je blog, rasa macam banyak lagi yang aku kena buat.. Tapi, yang penting nak kena pergi melawat blog lain dulu la nak tambah follower.

~ Harap korang semua sudi la yerr baca entri yang aku tulis lepas ni..
   (Header gambar kartun dekat atas tu saja-saja letak je.. bila ada 
masa nanti baru aku letak gambar sendiri.. hee)

6 ulasan:

Tedi berkata...

Kalau Master jumpa blog ni, mesti dia follow ni. Master selalu baca blog camni, baca pasal gajet canggih-manggih la kononnya, tapi still nak pakai handphone ala2 Nokia 310? asal leh msej & call. Whatsapp pun xde. Malu Tedi ada Master camni!

zakirasli .. berkata...

@Tedi: Terima kasih sudi komen.. kalau blh ajakla master tu dtg sekali ke blog nih :D blh tmbah kwan2 blog

Saidila Binti Abdul Rahman berkata...

errrr....ada orang tak....?? nak masuk niii.....jangan lupa hidangkan kopi ngan biskut lemak jacob....ehehehe

zakirasli .. berkata...

@Saidila Binti Abdul Rahman: Terima kasih komen, ada je org kt blog ni :D apa?? nak kopi dgn biskut lemak.. uih,, boleh2x.. semua sekali 3.00 ringgit ja.. heee

Mizz Aiza berkata...

cantik header baru tu.. semalam akak try masuk ke blog ni,tapi tak boleh..

zakirasli .. berkata...

@Mizz Aiza: Terima kasih komen kak.. biasa je tu.. nnti nak tukar dgn gmbar sendiri plk.. mngkin ada masalah sikit kut wktu tu.. tp, skarang ni semua dah ok dah.. :D