Sabtu, 25 Mei 2013

Dah mula hari ni..

Google

Dekat tempat aku mula dari harini memang banyak dapat jemputan kenduri kahwin. Dari minggu ni sampai minggu depan memang ada orang kahwin. Okla tu, rezeki. Alhamdulillah.. Kat tempat korang ada buat kenduri kahwin ke sepanjang minggu ni dengan minggu depan? Cuba komen sikit..

Ok, Assalamualaikum..

10 ulasan:

Berry Lavynia berkata...

bila cuti skolah mmg ramai yg buat, sm mcm sy dlu..hehe..

p/s : lapar lauk kenduri laa..heeee :D

wawa berkata...

masak dalam kawah..!!

WickedGuts berkata...

visit and follow me back :D
http://wickedguts.blogspot.com

zakirasli .. berkata...

@Berry Lavynia: Terima kasih komen :) btul2x.. sedapkan mkan lauk kenduri nih.. tambah lg gulai kawah..

zakirasli .. berkata...

@Wawa: Terima kasih komen :) hehe.. sdap kn lauk dlam kawah.

zakirasli .. berkata...

@WickedGuts: Terima kasih komen. Saya sudah pergi ke site anda. Tapi, maaf saya tidak bisa follow blog anda kerna blog anda ada unsur-unsur porno. Maaf sekali lagi.

Mizz Aiza berkata...

kat kampung akak ada la.. tapi minggu ni akak tak balik kampung.. hehe..

zakirasli .. berkata...

@Mizz Aiza: Terima kasih komen :) oh, rugila tk pg.. nk buat mcm mna kan.. klau dekat boleh la balik yer dak..

Mia Liana berkata...

memang tengah musim ni.... sana sini kenduri..

zakirasli .. berkata...

@Mia Liana: Terima kasih komen :) ye kak, mmg musim org kahwin skrang ni.. tu yg best :D