Sabtu, 18 Mei 2013

Blogger ben ashaari pun dah follow



  Saja je nak bagitau yang salah seorang blogger terkenal di malaysia ni, Ben Ashaari follow blog aku. Rasa macam tak percaya pun ada. Blog aku ni kira baru je lagi, lagipun takde apa yang special pun dalam blog ni. Tapi, memandangkan bro ben dah follow blog aku ni terus semangat nak tulis dan kongsi cerita di blog pun jadi bertambah. Terima kasih sudi follow blog ni bro Ben Ashaari !!

Oh ya, sebelum lupa kalau nak tengok blog bro ben ashaari ni boleh ke sini - Ben Ashaari
Cara penulisan di blog bro ben memang dapat menarik perhatian sesiapa yang membacalah.. Jadi, akhir kata sokonglah blog buatan rakyat malaysia..

Ok, Assalamualaikum

8 ulasan:

akashah berkata...

untug la blogger glamor follow ..terima kash follow blog.. follow back

zakirasli .. berkata...

@akashah: Hehe, terima kasih sudi komen dan follow blog ni ye :D

Mizz Aiza berkata...

wah.. tahniah ya.. :D

Ben Ashaari berkata...

Tq bro :)

GA GreenArtwork berkata...

abg ben dah follow...
aku pun follow la... hehehe

My recent post : 20 Design Kerusi yang Kreatif

zakirasli .. berkata...

@Mizz Aiza: Terima kasih sudi komen :)

@Ben Ashaari: Wlcome bro!! Terima kasih komen :D

@GA GreenArtwork: Terima kasih komen dan follow. I pun follow you :D

Kesuma Angsana berkata...

wah tahniah yer

zakirasli .. berkata...

@Kesuma Angsana: Terima kasih komen dgn ucpan tahniah tu ye :D