Selasa, 21 Mei 2013

Betulkah ??


Gambar dari Majalah PC


Dah lama aku tengok gambar keratan akhbar ni dekat Facebook Majalah PC, harini baru sempat nak kongsi. Dalam keratan akhbar tu kata orang yang suka memuatnaik gambar ke dalam laman sosial mempunyai tanda-tanda sakit mental.. hurmm, apa pendapat korang pulak? boleh diterima ke

Ok, Assalamualaikum

8 ulasan:

kiera'sakura berkata...

pendapat saya kan. mcm dah takde benda lain pulak diorang nak naikkan dalam media massa. benda mcm nie pun blh jadi isu. itu pendapat saya saja la

zakirasli .. berkata...

@kiera'sakura: Terima kasih komen. marah nampak.. :D blh jadi... kalau smpai nak muatnaik gambar dlm fb pn blh dpat pnyakit mntal, baik tkpyah buat lman sosial je..

Miss Brenito berkata...

TAK SETUJU... hihihihi... TQ for being my follower... act me is eddicted seperti keratan dia atas.. oh no...

zakirasli .. berkata...

@Miss Brenito: Terima kasih komen :) tak setuju eh? sama la, saya pn x stuju.. hihi

Mizz Aiza berkata...

mungkin juga sebab mereka terlalu tinggi estim diri kot.. perasan cantik..

zakirasli .. berkata...

@Mizz Aiza: Terima kasih sudi komen :) hehe.. blh jdik tu..

Mimie Najib berkata...

yeke? kalau setakat muatnaik gmbar yang ok pun, tak kan nak kata kita camtu juga?? erm.. macam xde isu lain je.. =)

zakirasli .. berkata...

@Mimie Najib: Terima kasih sudi komen :) Emm, tu la kan.. kalau boleh tk pyahla nak muat naik gambar yg bukan2 kt fb tu.. rsa tkde yg salah dgn tu..