Sabtu, 18 Mei 2013

BEN ASHAARI : RELEVANKAH LAGI BLOG ?


Klik banner kat atas ni kalau nak join


Soalan bro ben yang diberi untuk dijawab :

Relevankah lagi blog sbg platform perniagaan online jika nak dibandingkan dengan laman sosial media yang lain seperti Facebook , Twitter , Instagram , Keek dan lain lain ?

~ Pada pendapat akula, blog memang masih lagi relevan digunakan sebagai platform perniagaan online ni sebab walaupun dunia I.T sekarang ni dah ada laman sosial seperti Facebook, Twitter dan lain-lain. Ini adalah kerana melalui blog, seseorang yang ingin membuat perniagaan secara online, dapat memberitahu dengan secara lebih terperinci lagi mengenai bentuk perniagaan dan selain itu, pembaca untuk blog pun sekarang dah bertambah dari hari ke hari. Jadi memang tak hairanlah kalau blog masih lagi menjadi salah satu platform utama untuk memajukan perniagaan.

Ok, siap. Assalamualaikum

10 ulasan:

Kisah Si Dairy berkata...

dari segmen Ben Ashaari...setuju jugak tu

wawa_addien berkata...

singgah dari segmen BA
foloow kamuuu n foloow me back k ;)

zakirasli .. berkata...

@Kisah Si Diary: Terima kasih sudi singgah.. setuju? terima kasih ye :D

zakirasli .. berkata...

@wawa_addien: Terima kasih singgah :) dah follow back dah. terima kasih follow blog saya nih :D

Engku Muzahadin berkata...

Singgah n follow sini dr segmen yg sama ;)

Mizz Aiza berkata...

selamat bersegmen.. :D

Kenit Cinonet berkata...

Singgah dr segmen yg sama.

Nice one bro :-)

zakirasli .. berkata...

@Engku Muzahadin: Terima kasih sudi singgah dan komen kat blog ni :)

@Mizz Aiza: Terima kasih komen :D

@Kenit Cinonet: Terima kasih komen dan sudi singgah blog ni :) You nice too bro!!

Kesuma Angsana berkata...

rajin juga join segmen yer !

zakirasli .. berkata...

@Kesuma Angsana: Terima kasih komen :) hehe, kenala rajin nak blog ada rmai knalan gitu..