Khamis, 11 April 2013

Giveaway Perfume by maszmadi.blogspot.com

Assalamualaikum,




Fuh.. sahabat semua apa khabar? Admin harap anda semua sihat dan dirahmati Allah selalu. Untuk entri kedua admin pada hari ini (baru kali pertama admin buat 2 entri dalam satu hari) ialah, admin nak kongsi pasal GA atau dalam kata panjangnya, GiveAway. GiveAway kali ini dianjurkan oleh blogger "si blogger mama" dan ditaja oleh house of DIZA. Untuk sesiapa yang mahu menyertai contest ini, bolehlah ke maszmadi.blogspot.com. Cepat sebelum terlambat..

Sekian untuk entri kedua admin pada hariini. Assalamualaikum..

P/s: Admin ni sebenarnya seorang yang sangat meminati perfume / minyak wangi ni.. Sebab tu admin  saja-saja cuba masuk pertandingan ni :D Entri yang ke-2 ni takde kena-mengena dengan komputer pun..

2 ulasan:

maszmadi berkata...

tuan tanah datang menjenguk, thanx join GA walau xder kene mengena dengan komputer ;).....
good luck yer.....

Aku Dan Komputer berkata...

@maszmadi: Terima kasih sudi dtg dan komen kt entry ni :) you're wlcome..
saya minat minyak wangi.. tu yg ingt nak join jgk tu.. heee