Rabu, 13 Mac 2013

Scroll To Top

Assalamualaikum Dan Selamat Sejahtera Semua Pembaca ..


Anda semua apa khabar? Diharap semua sihat dan baik-baik belaka. Untuk entri kali ini admin tak tulis apa-apa tentang komputer. Cuma untuk harini admin nak kongsi pasal tip blog sikit. Selalunya bila kita pergi ke laman-laman web ataupun laman blog bila dah skroll ke bawah mesti kekadang tu jadi malas nak skrol ke atas balik kan.. mcm tunggang-langgang je ayat admin ni..Jadi untuk mengelakkan pembaca rasa malas nak skroll naik ke atas balik, kita sebagai tuan punya web/blog hendaklah memasang butang skroll ke atas ke dalam web/blog kita tu. Disini admin ada menyenaraikan beberapa butang skroll ke atas untuk kemudahan pengguna. Jom ke SINI 

Sekian untuk entri kali ni, jumpa lagi di lain masa dan ketika.. Assalamualaikum

{p/s: Maaf entri kali ini admin tak sediakan gambar. Saja nak tulis sikit je pasal tkde idea nak tulis apa.. lagipun harini tarikh smart (130313)}

whew!

Tiada ulasan: